פרסומים אחרונים
>  מאי 2010
>  אפריל 2010
>  מרץ 2010
>  פברואר 2010
>  ינואר 2010
הצג מאמרים מחודש
הצג
  נושאים באשנב זורם
אתיקה
החיובי ברשת
הסברה להורים
ניצול לרעה
חוקים וחקיקה
פדופיליה
סוגיות משפטיות
הרשמה לשידור RSS
של אשנב זורם
(מה זה RSS?)

אשנב זורם - מאמרים בנושא שימוש נבון באינטרנט

האנלייזר מדבר
נכתב ע"י: עובדה, יום רביעי 18/03/2009
האם גאון המחשבים אהוד טננבאום הפך לשודד אינטרנטי מתוחכם או שהשירות החשאי בארה”ב סוגר איתו חשבון? צפו בכתבה המלאה של בן שני, ששוחח עימו כשהוא יושב בכלא בקנדה, מנותק מהזרקורים, המשפחה, ובעיקר מהמחשב

האמריקנים והקנדים לא הציגו עדיין ראיות של ממש. אבל אם מה שהם טוענים שיש להם ביד אכן קיים, זה אומר משהו על הרומן הארוך הזה בין האנלייזר למקלדת שלו. זו אומר שהפעם לקח המחשב את טננבאום למחוזות הרבה יותר אפלים מאלה שבגללם כבר ישב בכלא בעבר. על פי החשד המחשב היה השער שלו לכספות ומאגרי המידע של מספרי כרטיסי אשראי, מספרים שבהם על פי החשד סחר.

יותר מנקודה אחת משיקה בין אז, להיום. בדיוק היום לפני אחת עשרה שנים נחתה בישראל משלחת של סוכנים בכירים מרשתות הביון האמריקניות. הם הציגו בפני עמיתיהם הישראלים את ממצאי החקירה החשאית שהתנהלה בוושינגטון. תיאור המצוד שהתנהל אחרי הפורץ שהביך את האמריקנים כשחדר למחשבים של המוסדות הכי שמורים בארצות הברית.

למאמר

תנאי שימוש הצהרת פרטיות מנהל האתר

פורומים
מייל לקו לאשנב
קישורים לאתרי תמיכה
  תגיות נפוצות
אלימות מילולית, הטרדות, התחזות, ילדים, הורים, הגחה, ניצול מיני, פדופיליה, אתיקה, תמיכה, אבטחת מידע